VISITA'NS I CONEIX L'ORIGEN DEL QUE MENGES!

Visites per a escoles

S’acostuma a dir que “som el que mengem” i és cert. Els ingredients que mengem influeixen en la nostra qualitat de vida i la manera en la que els comprem influeix en la nostra societat. A Mas Casas pensem que és molt important oferir la possibilitat de concertar una visita guiada a la nostra explotació agrícola i ramadera perquè els nostres clients sàpiguen el què fem i com ho fem, fomentant així el consum responsable de productes de proximitat.

Una visita guiada a Mas Casas comença amb una introducció del nostre projecte familiar, després visitem els diferents espais del mas (hort, galliner, corral d’ovelles) i els anem explicant. Acabem el recorregut amb una demostració de com es treballa la llana. Els nens i nenes poden fer una petita activitat amb llana per endur-se un record del seu pas per casa nostra.

Preu de la visita per adult i infant major de 8 anys: 5 euros. Durada: 1 hora. Activitat recomanada per a famílies i per regalar.

És imprescindible concertar el dia i l’hora de la visita prèviament. No està permès venir amb animals de companyia, excepte gossos pigall.

Un cop finalitzada la visita, hi ha la possibilitat de comprar productes procedents del mas i encomanar/recollir carn de xai.

Escoles, agències de viatge i col·lectius, poseu-vos en contacte amb nosaltres per veure’n les condicions.

Cerrar menú