Mas Casas Cruïlles

ACTIVITATS ESPECIALS A LA GRANJA

Gaudeix d’activitats per a tots els gustos i durant tot l’any!

Al llarg de l’any organitzem diversos tallers i festes per a totes les edats i gustos amb dos elements en comú: la connexió amb la natura i la vida a pagès i l’aprenentatge sobre com generar salut. Hi ha visites a la granja per descobrir com cuidem el ramat adreçades a famílies amb infants, propostes per gaudir plegats de moments especials participant de tasques del camp com plantar o podar vinya, collir ametlles i olives, participar de maridatges amb formatges o assistir a tallers sobre llana, benestar i alimentació saludable.

Una experiència molt esperada és el Dia de l’Esquilada, que acostuma a ser el primer cap de setmana de maig. No us perdeu aquesta festa de la llana!

Busca la data, escull l’activitat que més t’agradi i reserva la teva plaça en un moment!

Consulta els preus per a cada activitat.

Activitats en català, castellà, anglès i francès.

No s’admeten animals de companyia a la finca, excepte els gossos pigall.

Possibilitat d’organitzar altres activitats específiques per a grups reduïts.

¿Tens algun dubte?

Demanan’s més informació

Vine a Mas Casas per gaudir de diversos tallers i festes per a totes les edats i gustos amb dos elements en comú: la connexió amb la natura i la vida a pagès i l’aprenentatge sobre com generar salut. Hi ha visites a la granja per descobrir com cuidem el ramat adreçades a famílies amb infants, propostes per gaudir plegats de moments especials participant de tasques del camp com plantar o podar vinya, collir ametlles i olives o assistir a tallers sobre llana, benestar i alimentació saludable.

Recordem que, per raons de seguretat i benestar dels nostres amics animals, no podem admetre altres mascotes a la finca, llevat que siguin gossos pigall.

A més, si no podeu assistir a les dates programades, sempre teniu l’opció de coordinar una activitat en altres dies.

Animeu-vos a viure aquesta aventura inoblidable amb nosaltres a Mas Casas. Contacteu-nos ara per reservar la vostra plaça i deixeu-vos sorprendre per la màgia de les nostres ovelles i la natura que ens envolta!

Veure Política de privacitat