Mas Casas Cruïlles

VISITA GUIADA A LA GRANJA

Visita una granja on tot gira al voltant d’una ovella!

La visita guiada a la granja de Mas Casas, a Cruïlles, és una manera d’explicar la importància de la ramaderia extensiva, l’aprofitament dels recursos naturals i el consum de productes de proximitat.

La visita comença descobrint la vida existent en els primers 30cm de la terra, que és on viuen tots els microorganismes que generen vida al planeta, i la importància de la pastura d’un ramat d’ovelles per combatre el canvi climàtic.

A continuació, s’explica com es cuida un ramat d’ovelles, respectant els ritmes vitals naturals dels animals. També s’expliquen curiositats sobre aquest animal i s’ofereix la possibilitat de tocar un xai.

Per acabar, s’expliquen la varietat de productes que es poden obtenir a partir d’una ovella: carn de xai, pells, llana i llet.

Durant l’activitat, apta per a totes les edats, es transita per diferents espais a l’aire lliure o tancats de la granja. La sala de munyir i l’obrador làctic no són visitables.

A més, abans o després de la visita, si voleu, podreu gaudir del nostre espai d’oci i dels nostres productes.

15€ per adult i majors de 12 anys.

Activitat en català, castellà, anglès i francès.

No s’admeten animals de companyia a la finca, excepte els gossos pigall.

Possibilitat d’organitzar visites guiades altres dies no programats amb un mínim de 4 persones majors de 12 anys

¿Tens algun dubte?

Demanan’s més informació

Vine a Mas Casas per descobrir una visita única a la granja on tot gira al voltant d’una ovella. Aprende sobre ramaderia extensiva, recursos naturals i productes locals. Explora la vida en la terra, el pasturatge per lluitar contra el canvi climàtic i com s’aten la ramaderia. Toca un xai i descobreix carn, pells, llana i llet d’ovella. Activitat per a totes les edats, en diversos idiomes. Reserva ara i gaudeix de la natura amb nosaltres a Mas Casas!

Recordem que, per raons de seguretat i benestar dels nostres amics animals, no podem admetre altres mascotes a la finca, llevat que siguin gossos pigall.

A més, si no podeu assistir a les dates programades, sempre teniu l’opció de coordinar una visita guiada en altres dies amb un mínim de 4 persones majors de 12 anys.

Animeu-vos a viure aquesta aventura inoblidable amb nosaltres a Mas Casas. Contacteu-nos ara per reservar la vostra plaça i deixeu-vos sorprendre per la màgia de les nostres ovelles i la natura que ens envolta!

Veure Política de privacitat