MINDFULNESS ENTRE OVELLES

L’experiència d’estar en contacte amb la natura i amb un/a mateix/a!

El Mindfulness és la focalització de la nostra atenció en el moment present, és un mètode per aconseguir la plena consciència, és centrar-nos en allò que està succeint “aquí i ara”, acceptant-ho sense intentar canviar ni jutjar res, és concentrar-se en el que passa en nosaltres i al nostre voltant i saber renunciar al soroll i a les distraccions.

Durant l’experiència, ens endinsarem a les terres de Mas Casas, on els prats, els arbres i les oliveres ens convidaran a posar l’atenció plena (mindfulness) als sentits de l’olfacte, l’oïda, el tacte i la vista. Estarem en un espai idoni per a retrobar-nos amb la presència del cos i la calma de la ment. Durant la  trobada també entrarem en contacte amb les ovelles, deixarem que s’apropin  i veurem què ens desperta quan ens relacionem amb elles. Per acabar, potenciarem el gust amb una petita degustació dels nostres productes.

L’activitat estarà conduïda per Montserrat López Casas, professora de meditació, de ioga i de dansa i moviment conscient.

  • 24€ per persona. Activitat recomanada a partir de 12 anys.
  • Activitat en català, castellà i anglès.
  • No s’admeten animals de companyia a la finca, excepte els gossos pigall.
  • L’activitat s’ofereix un cop al mes durant tot l’any.
  • Possibilitat d’organitzar l’experiència altres dies no programats amb un mínim de 4 persones. En aquest cas, cal contactar-nos directament.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR....