COSMÈTICA NATURAL
A BASE DE LLET D'OVELLA

L’ús de la llet a la cosmètica és mi·lenari, perquè es va demostrar que Cleopatra l’usava per mantenir-se bella. Actualment s’ha recuperat ja que diverses investigacions científiques n’han certificat l’ús, a causa de les propietat beneficioses per a la pell.

Entre les principals aportacions destaca la seva capacitat per reforçar la hidratació i el seu efecte exfoliant sobre les cèl·lules deteriorades, que converteixen la llet en un aliat per a la bellesa. El principal component beneficiós és l’alfahidroxiàcid o Alfa Hidròxid. Aquests àcids estimulen la producció natural de col·lagen perquè posseeixen bioproteïnes que ajudes a retenir la humitat, i biotina, que actua com a protector davant d’agressions externes.

La solució extra hidratant per a persones amb pell atòpica, sensible i danyada amb tendència a èczema, dermatitis i psoriasi.

Conjunt de crema hidratant i gel de dutxa a base de llet d’ovella procedent del propi ramat. Aquest conjunt de productes de cosmètica natural, desenvolupat per un laboratori cosmètic a Catalunya, és la resposta ideal per a persones de totes les edats amb pell atòpica, sensible i danyada amb tendència a èczema, dermatitis i psoriasi que necessita d’una hidratació profunda i duradora.

A més d’hidratar i oferir un cuidat especial i delicat, els productes es poden utilitzar tant pel cos com per la cara. Es tracta de cosmètica natural de ràpida absorció que no deixa una textura grassa a cap zona del cos. La crema hidratant porta oli essencial d’espígol que permet gaudir l’olor d’aquesta planta aromàtica que hi ha a la nostra finca. El gel de dutxa, en canvi, desprès l’olor del bosc i de l’herba dels camps on pastura el nostre ramat.

Els envasos, d’una capacitat de 200ml cadascun, poden venir dins una bossa reutilitzable oferint una presentació ideal com a regal.

També oferim una pastilla de sabó sòlid de mans i cos elaborat de manera artesanal amb únicament llet d’ovella i oli d’oliva verge extra de la nostra finca, sense perfums ni escumants.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR