REGALS

Hi ha tants tipus de regals com persones. Nosaltres et proposem idees de regal amb productes naturals procedents de Mas Casas. Un coixí de llana que ajudi a conciliar el son, un val per carn de xai per a la propera barbacoa amb amics, una cistella amb làctics d’ovella i productes de pagès…

Si t’agrada alguna d’aquestes idees, fés la teva comanda per WhatsApp (678306608) o per correu electrònic

Lot de Nadal degustació - 16€

Inclou: 2 iogurts naturals, 2 iogurts naturals amb melmelada de poma, ametlles salades, trufes de xocolata amb llet d'ovella.

Lot de Nadal gourmet - 28€

Inclou: 2 iogurts naturals, 2 iogurts naturals amb melmelada de poma, ametlles salades, trufes i caramels de xocolata amb llet d'ovella, ampolla de llet d'ovella, ampolla de vi ranci, mitja dotzena d'ous

Lot de Nadal cosmètica - 24€

Crema hidratant i gel de dutxa amb ingredients naturals, a base de llet d’ovella del nostre ramat.

Lot de Nadal de productes del Baix Empordà - 32€

2 Iogurts d'ovella amb poma (Mas Casas Cruïlles) 1 Mousse de foie-gras (Ànec de l'Empordà) 1 Pot d'Herbes de l'Empordà - Aromàtic 1 Infusió d'Emporarom - Posidó 1 Pot de melmelada de préssec (Les Eroles - Can Juanals) 1 pot d'Escudella (Carnisseria Seli)

Lot de Nadal de productes del Baix Empordà - 32€​

Verdures variades de l'Horta de Palou 3 patés: Pebre Negra, Canard i Fines Herbes (Ànec de l'Empordà) 1 Pot d'Herbes de l'Empordà - Sea Salt 1 Pot de Ceba Confitada (Les Eroles - Can Juanals) 4 Iogurts naturals d'ovella (Mas Casas Cruïlles)

Lot de Nadal de productes del Baix Empordà - 52€​

4 Iogurts d'ovella amb poma (Mas Casas Cruïlles) Bloc de Foie-Gras (Ànec de l'Empordà) 1 Pot d'Herbes de l'Empordà - Aromàtic 1 Infusió d'Emporarom - Àrtemis 1 Pot de Sofregit de Ceps (Les Eroles - Can Juanals) 1 Pot de Paté d'Albergínia (Les Eroles - Can Juanals) Xocolata Negra amb Oli i Sal (Herbes de l'Empordà) 1 Fuet (Carnisseria Seli) 1 Pot de preparat de Truita de Patates (Carnisseria Seli)

Lot de Nadal de productes del Baix Empordà - 60€​

Pack de 3 melmelades (Les Eroles - Can Juanals) Bloc de Foie-Gras Trufat (Ànec de l'Empordà) Escates de Sal amb envàs de ceràmica (Herbes de l'Empordà) 2 Infusions d'Emporarom - Hèmera i Nix 1 Pot de Trufes amb llet d'ovella (Mas Casas Cruïlles) 1 Llonganissa (Carnisseria Seli) 1 Botifarra Blanca (Carnisseria Seli)

Val regal per una visita guiada a la granja - 40€

Regala una visita guiada a la granja. Una experiència per aprendre com cuidem el nostre ramat d’ovelles i com es treballa la llana. Durant la visita es veu tot el procés menys la munyida i l’elaboració de làctics. Grups de màxim 4 persones majors de 8 anys.

Làctics d'ovella del propi ramat de Mas Casas Cruïlles

Val regal per productes làctics

Regala 10€, 20€... o els diners que vulguis en productes làctics elaborats per Mas Casas Cruïlles.

Coixins farcits de llana d'ovella de Mas Casas Cruïlles

Val regal per coixins de llana

Regala 10€, 20€... o els diners que vulguis en coixins de llana per dormir o per decoració, elaborats per Mas Casas Cruïlles.

Carn de xai

Val regal per carn de xai - 65€ o 125€

Regala un xai lletó,, mig xai o un xai sencer per compartir amb la família o amics.

Regal personalitzat

Contacta'ns! Segur que trobarem un bon regal natural, original i pràctic per a qui més estimes

Close Menu