TALLER DE PERMACULTURA APLICADA EN HORTA ECOLÒGICA

Aprèn com tenir un hort amb el mínim esforç i el màxim respecte a la natura!

Durant el taller s’explicarà com conrear hortalisses i plantes sense utilitzar cap tipus de producte químic basant-nos en els pilars que sustenten l’agroecologia i la permacultura amb l’objectiu d’invertir la mínima mà d’obra i obtenir els màxims beneficis.

La permacultura és una ciència que busca aplicar els mecanismes que ocorren de forma natural en els ecosistemes salvatges i aplicar-los al nostre agroecosistema cultivat. Amb aquests principis aplicats a l’horta busquem crear ecosistemes sans, resistents i estables buscant tenir unes plantes sanes que no siguin vulnerables a plagues i malalties. No busquem substituir productes químics de síntesi per productes químics naturals menys contaminants. El nostre objectiu és crear plantes i ecosistemes resistents i sans que funcionin amb la mínima intervenció de la mà de l’home.

L’activitat estarà conduïda per Javier Grien, enginyer agrònom especialitzat en horta ecològica i permacultura amb 12 anys d’experiència en el maneig d’agroecosistemes ecològics.

  • 20€ per persona a partir de 12 anys.
  • Activitat en castellà.
  • No s’admeten animals de companyia a la finca, excepte els gossos pigall.
  • Propera data: 16 d’abril de 2023. Possibilitat de realitzar el taller per a un grup privat a partir de 4 participants.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...