coixí de llana d'ovella

Descans saludable i reparador

Experimenta el luxe de dormir amb un coixí de llana d’ovella amb Mas Casas Cruïlles, confeccionat de forma artesanal. El coixí de cotó està farcit de llana d’ovella i t’ofereix el suport necessari per un descans reparador.

coixins de llana d'ovella

La llana d’ovella és una opció ideal per a aquelles persones que busquen un descans saludable i sostenible. Les seves propietats naturals són suaus per a la pell i minimitzen les reaccions al·lèrgiques. Comparada amb altres materials, la llana té una durabilitat excepcional i una resistència notable al foc. A més, és biodegradable i reutilitzable, contribuint a reduir l’impacte ecològic dels residus.

llana d'ovella

Regulació tèrmica i higroscòpica

La llana té una capacitat única per regular la temperatura i la humitat, mantenint-te càlid en hivern i fresc a l’estiu. Aquesta característica ajuda a proporcionar un descans confortable durant tot l’any.

llana d'ovella

Consells de manteniment

  • Rentat a mà o a la rentadora: utilitza aigua freda i un programa de llana suau a la rentadora, o renta’l a mà amb cura.
  • Assecat natural: Estén el coixí en horitzontal per assecar-lo, evitant la secadora per preservar la seva forma i suavitat.
  • Prevenció d’àcars: Per prevenir els àcars, considera utilitzar oli essencial de cedre o sajolida en els teus armaris i calaixos.

Propietats antibacterianes i aïllament tèrmic; els beneficis de dormir amb un coixí de llana d’ovella

El coixí de llana d’ovella posseeix propietats antibacterianes naturals, reduint la presència de bacteris i àcars en comparació amb altres materials, mantenint-lo més net i fresc durant més temps. A més, la seva estructura única actua com a aïllant tèrmic natural, mantenint la temperatura corporal equilibrada durant totes les estacions de l’any, proporcionant un confort addicional tant a l’estiu com a l’hivern.