Crema hidratant llet ovella mans dona

Nutrició intensa i respectuosa

La crema hidratant de llet d’ovella pot oferir diversos beneficis per a la pell en comparació amb la llet de vaca, especialment per a pells especials o sensibles.

ovelles pastant

Més quantitat d’àcids grassos

La llet d’ovella tendeix a ser més rica en greixos que la llet de vaca, la qual cosa pot proporcionar una hidratació més profunda i duradora a la pell. Això és especialment beneficiós per a les pells seques o deshidratades.

La crema hidratant de llet d’ovella conté una major quantitat d’àcids grassos i vitamines, com la vitamina E i la vitamina A, que són conegudes per les seves propietats nutritives. Aquests nutrients poden ajudar a mantenir la pell suau, flexible i saludable.

Malgrat el seu major contingut en greixos, la llet d’ovella sovint es processa per crear cremes hidratants amb una textura lleugera i d’absorció ràpida. Això permet que la pell es beneficiï de les seves propietats nutritives, sense sentir-se pesada o greixosa.

noia posant crema hidratant a les mans

Propietats calmants i regeneració cel·lular

La crema hidratant de llet d’ovella també pot tenir propietats calmants i antiinflamatòries, la qual cosa la fa ideal per a pells sensibles o amb tendència a les irritacions. De fet, aplicar-la de forma freqüent, pot ajudar a alleujar la inflamació, la vermellor i la picor.

Alguns estudis suggereixen que la llet d’ovella pot promoure la regeneració cel·lular, al estimular la producció de col·lagen a la pell. Això pot ajudar a reduir l’aparença d’arrugues, i a millorar la fermesa i elasticitat de la pell.

ovella

L’alfahidroxiàcid; l’element clau de la crema hidratant de la llet d’ovella

Un dels components clau de la crema hidratant de la llet d’ovella és l’alfahidroxiàcid o Alfa Hidròxid, que estimula la producció natural de col·lagen, gràcies a les seves bioproteïnes. Això és essencialment beneficiòs per retenir la humitat i la biotina, per la seva banda, actua com a protector davant les agressions externes.