A la granja d'ovelles a l'Empordà t'esperem

Viu l’encant de Mas Casas Cruïlles: La teva llar a la granja d’ovelles de l’Empordà

Mas Casas Cruïlles, una granja familiar d’ovelles situada a Cruïlles, al Baix Empordà, és una autèntica oda a la vida rural i la sostenibilitat. Com a part essencial del paisatge de l’Empordà, aquesta petita explotació agrícola i ramadera regenerativa ofereix una experiència única centrada en el compromís amb la terra i la comunitat local, en el cor d’una autèntica granja d’ovelles a l’Empordà.

Mas Casas és molt més que una granja d’ovelles; és un testimoni viu del compromís d’una família amb la salut del territori i les seves tradicions, consolidant la seva posició com a autèntica granja d’ovelles a l’Empordà. La nostra activitat inclou la venda directa de làctics, carn de xai, llana i cosmètica natural, tot elaborat amb la llet de les nostres ovelles. A més, proposem experiències autèntiques a pagès durant tot l’any, permetent-vos connectar amb la vida rural de l’Empordà, immersos en l’autenticitat d’una granja d’ovelles.

Granja on es fan els productes naturals de l'Empordà

Productes derivats de la llet i llana d’ovella a l’Empordà

La llet de les nostres ovelles, autèntica joia de la nostra granja d’ovelles a l’Empordà, és una font preciosa de productes naturals de qualitat excepcional. Des dels làctics més exquisits fins a la suavitat de la llana, cada producte reflecteix la nostra passió per la qualitat i el respecte pel medi ambient. Gaudeix de formatges amb caràcter, iogurts cremosos i productes artesanals elaborats amb la llana del nostre ramat, tot provinent de la nostra granja d’ovelles a l’Empordà.

La nostra cosmètica natural, elaborada amb la llet de les nostres ovelles, és una expressió més del nostre compromís amb la sostenibilitat. Les cremes i sabons, creats amb la llet de les nostres ovelles, ofereixen beneficis naturals per a la pell, portant una porció de la serenitat de la nostra granja d’ovelles a l’Empordà a la vostra rutina diària.

Ovelles de la granja de l'Empordà

Descobreix la Bellesa de la Vida a la Granja d’Ovelles: Mas Casas Cruïlles a l’Empordà

Connecta amb la natura i la tradició en la granja d’ovelles a l’Empordà

Mas Casas Cruïlles no és només un lloc; és una invitació a submergir-se en la serenitat de l’Empordà, en el cor d’una autèntica granja d’ovelles a l’Empordà. La nostra granja, amb les seves terres generoses i les muntanyes com a teló de fons, ofereix un refugi de pau i autenticitat que destaca la connexió profunda amb la natura.

Connecteu amb la natura mitjançant les nostres experiències a pagès, des de passejades pel camp fins a participar en les nostres activitats agrícoles. A Mas Casas Cruïlles, cada pas us acosta a la riquesa de la terra de l’Empordà i a la tradició local d’una autèntica granja d’ovelles.

Llana extreta de les ovelles de la granja de l'Empordà

En resum, Mas Casas Cruïlles és la teva oportunitat de viure la vida rural autèntica a l’Empordà, amb una autenticitat que es desplega des de les terres de la nostra granja fins als productes que oferim. Sense cap referència a la construcció de cases o la possibilitat de residir-hi, oferim una experiència que celebra la riquesa de la terra, la tradició local i la sostenibilitat. Us convidem a ser part de la nostra família agrícola a través dels productes i les experiències que emanen de la nostra autèntica granja d’ovelles a l’Empordà.

Entrada similar