Compromís amb el benestar animal i l’agricultura regenerativa en Mas Casas Cruïlles

En Mas Casas Cruïlles, la nostra granja d’ovelles, ens enorgulleix comprometre’ns amb la criança responsable d’ovelles, centrant-nos en el benestar animal i aplicant pràctiques d’agricultura regenerativa per a contribuir a cura del sòl i de l’entorn.


Benestar animal en la nostra granja d’ovelles en el centre del nostre compromís


En la nostra granja d’ovelles, entenem que el benestar dels animals és essencial per a la qualitat de vida i la qualitat dels productes que oferim. La criança responsable implica proporcionar un entorn saludable i còmode per a les nostres ovelles, garantint atenció individualitzada i accés a pastures naturals.
L’agricultura regenerativa és una pedra angular de la nostra filosofia en Mas Casas Cruïlles. Creiem a ser guardians responsables de la terra que habitem. Utilitzem mètodes com la rotació de pastures, la sembra directa i la minimització de productes químics per a regenerar el sòl i mantenir la seva salut a llarg termini en la nostra granja d’ovelles.


Els nostres compromisos amb el benestar animal

  • Ambients espaiosos i naturals: En Mas Casas Cruïlles, les nostres ovelles gaudeixen de pastures àmplies i espais naturals que els permeten viure d’acord amb els seus instints naturals. La llibertat de moviment és essencial per al seu benestar.
  • Atenció veterinària periòdica: Disposem d’un equip veterinari que realitza controls periòdics per a garantir la salut i el benestar de les nostres ovelles. La prevenció és clau per a mantenir als nostres animals forts i saludables.
  • Alimentació natural i equilibrada: Prioritzem una dieta basada en pastures naturals i aliments balancejats, assegurant que les nostres ovelles rebin els nutrients necessaris per a una vida saludable.
  • Maneig respectuós: Ens comprometem a un maneig tranquil i respectuós en totes les interaccions amb les nostres ovelles. Això no sols fomenta la confiança entre el ramader i els animals, sinó que també redueix l’estrès, contribuint al benestar general.
    A Mas Casas Cruïlles, entenem la importància de cuidar la terra per a garantir la sostenibilitat a llarg termini. Les nostres pràctiques agrícoles regeneratives, com la rotació de cultius i la incorporació de compost, contribueixen a la salut del sòl, millorant la seva estructura i fertilitat.


Confiança i compromís en la nostra granja d’ovelles


En Mas Casas Cruïlles, la confiança és fonamental en tot el que fem. Els nostres clients confien en la qualitat dels nostres productes derivats d’ovelles i en l’autenticitat de les nostres pràctiques. Des de lactis frescos fins a productes de llana i cosmètica natural, oferim una gamma diversa i sostenible.
En la nostra granja d’ovelles, la criança responsable i l’agricultura regenerativa no són només paraules; són principis que guien cada aspecte del nostre projecte. Ens esforcem per brindar productes d’alta qualitat mentre cuidem el benestar de les nostres ovelles i contribuïm activament a la regeneració del sòl. En Mas Casas Cruïlles, la confiança dels nostres clients és la millor recompensa del nostre compromís amb la responsabilitat i la sostenibilitat.

Entrada similar