Aprenentatge pràctic per a totes les edats

Les granges familiars no són sols llocs de producció agrícola; són espais educatius vibrants que ofereixen programes dissenyats per a fomentar la consciència agrícola i ambiental tant en nens com en adults. En aquest article, explorarem com l’educació en una granja familiar va més enllà de les aules tradicionals, proporcionant experiències pràctiques que deixen una impressió duradora.


Programes educatius: Sembrant coneixement des de la infància


En una granja familiar, l’educació comença des de primerenca edat. Oferim programes específics per a nens que busquen connectar-los amb la naturalesa i el cicle de la vida en una granja. Des de l’observació d’animals fins a la participació en petites tasques agrícoles, els nens aprenen de manera pràctica i lúdica.
En Mas Casas Cruïlles, la nostra granja familiar, reconeixem la importància de la connexió directa amb la naturalesa. Organitzem activitats que permeten als participants tocar, fer olor i sentir la terra, promovent un enteniment més profund de l’entorn i la importància de la sostenibilitat.
No sols els nens es beneficien de l’educació en una granja familiar. Oferim programes adaptats per a adults que desitgen comprendre millor l’agricultura familiar i les pràctiques sostenibles. Des de tallers pràctics fins a visites guiades, proporcionem un espai per a l’aprenentatge interactiu.
La confiança és fonamental en la relació entre la granja i aquells que participen en els seus programes educatius. En Mas Casas Cruïlles, ens enorgulleix oferir una experiència educativa autèntica i enriquidora. La transparència en les nostres pràctiques agrícoles i el compromís amb l’educació són la base de la confiança que els nostres participants dipositen en nosaltres.

Serveis educatius en la granja familiar

  • Visites guiades personalitzades: Oferim visites guiades adaptades a les edats i nivells de coneixement, brindant informació detallada sobre la vida en la granja i les nostres pràctiques sostenibles.
  • Tallers pràctics: Impartim tallers pràctics que van des de la fabricació de productes lactis fins la sembra i collita, proporcionant als participants habilitats pràctiques i coneixements útils.
  • Programes escolars especials: Col·laborem amb escoles locals per a oferir programes educatius especials, complementant el currículum acadèmic amb experiències d’aprenentatge úniques.
  • Esdeveniments temàtics per a famílies: Organitzem esdeveniments temàtics que permeten a les famílies gaudir juntes d’activitats educatives i recreatives, enfortint els llaços familiars mentre aprenen sobre la vida en la granja.


L’experiència en la nostra granja familiar


L’educació en una granja familiar va més enllà de la teoria, proporcionant experiències pràctiques que nodreixen la comprensió i estima per l’agricultura i el medi ambient. En Mas Casas Cruïlles, confiem que cada programa educatiu deixa una marca duradora, sembrant llavors de coneixement que creixeran al llarg de la vida. El nostre compromís amb l’educació reflecteix la confiança que dipositem en la capacitat de l’experiència pràctica per a inspirar i educar.

Entrada similar