Si ets un amant dels productes làctics i t’agrada explorar les delícies rurals, no busquis més: Mas Casas Cruïlles t’obra les portes a un món de sabor autèntic amb la seva granja d’ovelles al cor de l’Empordà. En aquesta granja d’ovelles, la qualitat és la paraula clau, i els seus làctics d’ovella són una mostra palpable d’aquest compromís.

A Mas Casas Cruïlles, no només t’ofereixen làctics d’ovella, sinó que et proporcionen una experiència completa des del camp fins a la teva taula. Com a ramaders dedicats, controlen cada aspecte del seu ramat d’ovelles, incloent-hi la genètica, l’alimentació i el maneig, assegurant-se així de tenir una llet d’ovella de la màxima qualitat. Aquesta llet d’ovella, rica en nutrients, és la base dels seus làctics, contribuint a la teva salut i al benestar del seu projecte familiar sostenible.

En consumir els productes làctics de Mas Casas Cruïlles, no només gaudeixes dels sabors autèntics, sinó que també contribueixes al desenvolupament de l’economia local. Aquesta granja d’ovelles promou la sostenibilitat i la dinamització de la comunitat, oferint els seus làctics en envasos reutilitzables, una petita acció amb un gran impacte. Podràs trobar els seus productes a les botigues de Cruïlles i la Bisbal d’Empordà, aportant suport directe a aquesta iniciativa única.

Mas Casas Cruïlles: Una Aventura Sostenible a la Granja d’Ovelles del Baix Empordà

La selecció de productes àctics d’ovella de Mas Casas Cruïlles és àmplia i irresistible. Des de llet fresca pasteuritzada fins a iogurts, recuit d’ovella i formatge fresc, satisfaran tots els gustos. A més, a la seva botiga a la Bisbal d’Empordà, trobaràs una àmplia selecció de formatges de vaca, cabra i ovella d’altres productors de proximitat, ampliant encara més les opcions per als amants del formatge.

La producció de llet d’ovella a Mas Casas Cruïlles segueix un procés transparent i respectuós amb els animals. Munyint només un cop al dia, asseguren el benestar dels seus ramats, prioritzant una aproximació humana en el maneig dels animals. Aquest compromís es reflecteix directament en la qualitat de la llet d’ovella i, per extensió, en els seus làctics.

Consumir llet d’ovella no només és una delícia per al paladar, sinó que també aporta nombrosos beneficis per a la salut. A diferència de la llet de vaca, la llet d’ovella és més digestiva i rica en nutrients com el calci, el ferro i les vitamines A i C. Aquesta llet d’ovella té propietats antiinflamatòries i millora el flux sanguini, fent-la una elecció saludable i deliciosa.

En resum, si vols descobrir l’encant rural a Mas Casas Cruïlles, no deixis passar l’oportunitat de tastar els làctics d’ovella d’aquesta granja d’ovelles. Una experiència autèntica que et connectarà amb la terra i et deleitarà amb cada glop. No oblidis visitar les seves botigues i ser partícip d’una història de qualitat, sostenibilitat i passió per la tradició rural.

Entrada similar